Sajtóközlemények

Knorr-Bremse TruckServices: Mozgásban tartjuk – Ma, holnap és azon is túl

2018. szeptember 11.

  • Megbízható partner az utángyártott alkatrészek piacán
  • EconX: értékalapú javítási megoldások
  • Kibővített légszűrőválaszték
  • Márkafüggetlen telematikai rendszer

A szeptemberben megrendezésre kerülő frankfurti Automechanika szakvásáron a fékrendszerek szegmensében a világ első számú, a vasúti és haszongépjárművekhez kínált alrendszerek piacán pedig az egyik legjelentősebb beszállítóként számon tartott Knorr-Bremse olyan megoldásokat kíván bemutatni, amelyekkel a haszongépjárművek tökéletes műszaki állapota – függetlenül azok gyártási évétől és típusától – gazdaságos módon fenntartható.

  • A Knorr-Bremse célja, hogy minden egyes járműhöz – függetlenül attól, hogy az új vagy használt, illetve, hogy gyári vagy speciális felépítménnyel rendelkezik-e – hatékony szolgáltatásokat kínáljon. | © Knorr-Bremse

Dr. Peter Laier, a Knorr-Bremse AG igazgatótanácsának tagja és a haszongépjárművekkel foglalkozó részleg vezetője szerint: „Az elkövetkezendő években a közlekedésbiztonságon kívül a hálózati képesség, a károsanyag-kibocsátás csökkentése, a villamosítás és az önvezető technológiák elterjedése fogja leginkább meghatározni a közúti közlekedés világát. A Knorr-Bremse célja, hogy továbbra is megbízható megoldásokat nyújtson ügyfelei számára az utángyártott alkatrészek piacán. Az idei Automechanika szakvásár látogatói személyesen is meggyőződhetnek széles termékválasztékunkról.”

Az utángyártott alkatrészek egyik legelismertebb szakértőjének tartott Knorr-Bremse TruckServices a következő négy területen használatos újdonságaival képviselteti magát a vásáron: sorozatgyártású termékekhez kifejlesztett, rendszerszintű megoldások; a gyárilag felújított termékekből álló, átfogó jellegű EconX portfólió; kopóalkatrészek széles választéka; innovatív szolgáltatások. A látogatók ezenkívül egy nagyszabású interaktív bemutató keretében abba is bepillantást nyerhetnek, hogy a Knorr-Bremse TruckServices és partnerei miként képzelik el a haszongépjárművekhez kínált szolgáltatások jövőjét.

Wolfgang Krinner, a Knorr-Bremse Systeme für Nutzfahrzeuge GmbH vezetőségének tagja és TruckServices üzletágért felelős vezetője kifejtette: „Célunk, hogy minden egyes járműhöz – függetlenül attól, hogy az új vagy használt, illetve, hogy gyári vagy speciális felépítménnyel rendelkezik-e – hatékony szolgáltatásokat kínáljunk. A régebbi járműtípusok korszerű és hatékony megjavítása érdekében már korábban bevezettük a kiváló minőségű alkatrészekből álló EconX termékválasztékunkat. A Knorr-Bremse termékeivel az eredetileg másféle gyártmányú alkatrészekkel szerelt járművek is kitűnő műszaki állapotban tarthatók. Széles termékkínálatunknak köszönhetően a forgalmazók, szervizműhelyek és flottaüzemeltetők azonos forrásból elégíthetik ki a működésükkel járó mindennapi szükségleteket.”

Eredeti és gyári minőségű: új szervizmegoldások

A nehéz haszongépjárművekhez kifejlesztett SN7 HP tárcsafék HighPerformance elnevezésű változatához, valamint a TraXon típusú tengelykapcsoló EL40 mechatronikus vezérlőmoduljához kidolgozott szervizmegoldásainkat a szakvásáron mutatják be első alkalommal a szélesebb nagyközönségnek. A látogatók a különféle részegységektől a szükséges szerszámokon és kopóalkatrészeken keresztül egészen a karbantartási útmutatókig részletesen megismerkedhetnek az említett rendszerek szakszerű javításával.

EconX®: eredeti, értékalapú és fenntartható

A Knorr-Bremse gyárilag felújított termékekből álló kínálata kapcsán mindenképpen megemlítendő a Trailer EBS4 modul, valamint az SB7 típusú tárcsafék radiális változata. Mindkét termék kiváló példa a Knorr-Bremse TruckServices gyárilag felújított alkatrészekkel kapcsolatos több évtizedes szakértelmére. Amíg a TEBS4 modulnál az összetett mechatronikus belső felépítés, addig az

SB7 esetében az osztott nyeregszerkezet állítja különleges kihívások elé a felújítási munkálatokat végző szakembereket. Mielőtt hozzákezdenének a végleges megmunkáláshoz, két fő alkotóelemére szerelik szét a nyerget, majd a felújítást követően, erőzáró kötés alkalmazásával szorosan újra egymáshoz csatlakoztatják azokat. A gyárilag felújított termékek használatával jelentős mértékben csökkenthető a szén-dioxid-kibocsátás mennyisége az új részegységekhez képest. A Knorr-Bremse TruckServices által kiszámított pontos értékeket a szakvásáron ismerhetik meg az érdeklődök.

Kopóalkatrészek: nem csak a Knorr-Bremse fékrendszereihez

A haszongépjárművekbe szánt fék- és erőátviteli rendszerek egyik legjelentősebb beszállítójaként a TruckServices további fékbetétekkel és féktárcsákkal bővíti termékválasztékát. Az idei az első alkalom, hogy olyan dobfék- és tárcsafékbetéteket, valamint féktárcsákat is kiállítanak, amelyeket eredetileg nem Knorr-Bremse gyártmányú fékrendszerrel felszerelt járművekhez fejlesztett ki a cég. A légszűrők piacán szintén újdonságokkal jelentkező TruckServices szolgáltatásait választó forgalmazók, szervizműhelyek és flottaüzemeltetők az említett, OEM-minőségű termékek mindegyikét azonos forrásból szerezhetik be.

Service Box: telematika és célszerszámok

A stand Service Box részlegét felkereső érdeklődők a Knorr-Bremse ProFleet Connect márkafüggetlen telematikai rendszerét is alaposabban megismerhetik. A moduláris megoldás bármilyen flotta igényeihez rugalmasan hozzáigazítható. A lehetséges felhasználási módokról rövid videók nyújtanak bővebb tájékoztatást. A Service Box munkapadját megtekintő látogatók bepillantást nyerhetnek a tárcsafékeknek, a tengelykapcsoló-kompresszoroknak és az EAC elektronikus légbevezetők bajonettzáras patronjainak megjavítására szolgáló célszerszámok gyakorlati használatába.

A TruckServices standján ezenkívül az Alltrucks Truck & Trailer Service teljes körű karbantartást és javítást lehetővé tevő szervizrendszere is alaposabban szemügyre vehető. A személy- és haszongépjármű piac legjelentősebb beszállítói között számon tartott Bosch, Knorr-Bremse és ZF által létrehozott, immáron több mint 500 európai szakműhelyt magában foglaló szervizhálózat szolgáltatásaival szintén részletesen megismerkedhetnek a vásár látogatói.

Látogasson el a szeptember 11. és 15. között Frankfurt am Mainban megrendezendő Automechanika szakvásár 3.0 csarnokába, és tekintse meg a Knorr-Bremse TruckServices E91 és G98 standokon kiállított termékválasztékát.

 

Eva Doppler

Tel: +49 89 3547 1498
Fax: +49 89 4444 54193
e-Mail: eva.doppler@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse AG
Moosacher Strasse 80
80809 Munich
Germany

SajtólistaShare

A Knorr-Bremse célja, hogy minden egyes járműhöz – függetlenül attól, hogy az új vagy használt, illetve, hogy gyári vagy speciális felépítménnyel rendelkezik-e – hatékony szolgáltatásokat kínáljon. | © Knorr-Bremse