Sajtóközlemények

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. csatlakozott a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesületéhez (JAF)

2017. december 07.

A Knorr-Bremse mint piacvezető fékrendszergyártó elkötelezett az eredeti alkatrészek értékesítése és beépítése mellett és ennek szellemében kiváló minőségű gyári pótalkatrészekkel valamint diag-nosztikai eszközökkel szolgálja ki a hazai haszonjármű piacot a járművek teljes élettartama alatt. Ezen utópiaci szolgáltatásait 2016-ban új márkanéven, Knorr-Bremse TruckServices-ként mutatta be világszerte, így a magyarországi haszonjármű pótalkatrészpiacon is, ami növekvő potenciállal bír a vállalatcsoport számára.

  • A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. csatlakozott a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesületéhez (JAF)

A Knorr-Bremse évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhívja a márkakereskedők és a márka-szervizek figyelmét a hamisított alkatrészek kockázataira és az eredeti alkatrészek beépítésének előnyeire és fontosságára. A közép-és kelet európai régiók pótalkatrész piacáról egyre gyakrabban érkezik visszajelzés hamisított termékekről, ezért a Knorr-Bremse kiemelt figyelmet fordít a megelő-zésre és a piac ezektől való megóvására.

A JAF (Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesülete) tevékenysé-gének középpontjában a hazai autóipar szellemi tulajdonának védelme áll, különös tekintettel a hamisított alkatrészekre és az illegális diagnosztikai szoftverekre. A közlekedés és a fogyasztók biztonságát szem előtt tartva a tevékenységi körében kiemelt szerepet kap a megelőzés és a hatóságokkal való kapcsolattartás is. A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. csatlakozik a JAF ezen törekvéseihez.

 

Eva Doppler

Tel: +49 89 3547 1498
Fax: +49 89 4444 54193
e-Mail: eva.doppler@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse AG
Moosacher Strasse 80
80809 Munich
Germany

Sajtólista



Share

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. csatlakozott a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesületéhez (JAF)